Bronziet Werving, Selectie, Executive Search & Consultancy
Eenvoudig en vernieuwend in werving, selectie en executive search

Zoekt u een nieuwe medewerk(st)er?


Werving & Selectie

Bronziet Werving, Selectie & Executive Search assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige wervingen selectie van nieuwe medewerk(st)ers op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Ons concept is eenvoudig en vernieuwend. Onze consultants zijn in staat om binnen 48 uur uitstekend geschikte kandidaten voor te stellen. Wij bieden op 'no cure, no pay' basis het volledige traject van kandidatenselectie aan voor een vaste fee van 2 bruto maandsalarissen (op fulltime basis). Op deze manier kunt u zonder risico razendsnel uw vacature invullen. Met specialisaties in diverse branches, een groot kandidatennetwerk en jarenlange ervaring, helpt Bronziet u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. En dat tegen de laagste fee van Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 


Geschiktheidsonderzoeken

Om het selectieproces nog verder te verfijnen, biedt Bronziet de opdrachtgever 3 vormen van geschiktheidsonderzoeken aan: 

  • Persoonlijkheidsonderzoek: een vragenlijst die meer diepgang biedt over de persoonlijkheid van de kandidaat;
  • Psychologisch onderzoek: bovenstaand persoonlijkheidsonderzoek aangevuld met een capaciteitstest (IQ-test);
  • Assessment: persoonlijkheidsonderzoek, psychologisch onderzoek plus assessment (rollenspel).

En dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Executive search

Soms is een organisatie op zoek naar een discreet selectieproces waarbij slechts een beperkt aantal voorkeurskandidaten benaderd wordt. Na het gezamenlijk bepalen van de juiste doelgroep worden kandidaten door onze consultants benaderd en gemotiveerd om met onze opdrachtgever in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Onze specialisten begeleiden dit proces van A tot Z en helpen opdrachtgever en kandidaten om de juiste keuzes te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Consultancy

Onze consultants assisteren bedrijven en individuen bij alle facetten van het HR proces. Zie verder de button "Bronziet Consultancy".